Látószög blog

Schmidt Mária blogja
Tovább a tartalomhoz Ugrás a lábléchez

Szerző írásai

  • Egy sorozathazudozó sorozatáruló

    A sorozatgyilkos utasításra, illetve pénzért, esetleg puszta élvezetből oltja ki mások életét. A sorozatáruló nem öl meg, nem végez ki senkit, de üzembiztosan mindenkit elárul, aki az útjába kerül. Mindenkinek a hátába döfi a kést, ahogy Karácsony Gergely.

  • Márki-Zay a Karácsony-féle bukás útján

    Kiállás a bevándorlás mellett, a rezsicsökkentés ellenzése, több napos eligazítás Brüsszelben, a jobboldali szavazók sértegetése és teljes behódolás Gyurcsány Ferencnek. Az elmúlt három hétben több stratégiai hibát követett el Márki-Zay, mint Karácsony Gergely a bukását megelőző fél évben.

  • Áldozatok 2006: Az elszalasztott lehetőség

    Skrabski Fruzsina a Facebook-oldalán büszkén írja, hogy még a Soros-féle Magyar Helsinki Bizottság is azt mondta, rendben van a gyurcsányi rendőrterrorról szóló Áldozatok 2006 című filmje. Büszkén közölte, hogy Karácsony Gergelynek is tetszett a film. Itt már gyanakodhat az ember, hogy valami nagyon nincsen rendben!

  • Már nem teflonpolitikus az egyre kínosabb Karácsony

    Az elmúlt hetekben kínosabbnál kínosabb jeleneteknek lehetünk szemtanúi Karácsony Gergely háza táján, amelyek közül talán az egyik legérthetetlenebb az volt, amikor reggel fél 8-kor pizsamában, a reggeli kávéja mellől, a konyhájából jelentkezett be egy Facebook-videóban és személy szerint engem, egy politikai elemzőt kezdett el sértegetni.

  • Példakövetőből mintaadó

    A közép-európai rendszerváltoztatások után általánosan elvárttá és elfogadottá vált a nyugati országok másolása, miközben a példakövető országok észre sem vették, hogy egy modern kori gyarmatosítás áldozataivá válnak.